

## Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Stroke Care Committee

## Meeting Agenda

Date:	February 16, 2021
Time:	2:00 pm- 4:00 pm
Location:	Zoom Video Conference (link to be sent out) Sacramento County EMS Agency
	Llamanda Carran M.D. FMC Aranay Madiaal

Facilitator: Hernando Garzon, M.D.; EMS Agency Medical Director Ben Merin, B.S. EMT-P EMS Coordinator

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Welcome and Introductions:	Dr. Garzon	2:00 PM	5 mins
Agenda Review: Approval of Minutes – November 16, 2021	Dr. Garzon	2:05 PM	5 mins
Old Business: • None	Dr. Garzon	2:10 PM	0 mins
New Business: • PD# 2027- Stroke Care Committee	Dr. Garzon	2:10 PM	30 mins
<ul><li>Data Review and Analysis:</li><li>Stroke IFT Data</li></ul>	Dr. Garzon	2:40 PM	20 mins
<ul> <li>Case Presentations and Review:</li> <li>Mercy Folsom</li> <li>Kaiser Hospital Roseville</li> <li>Mercy General Hospital</li> </ul>	Presenting Hospitals	3:00 PM	45 mins
Open Meeting Discussion Items: Closing and recap of any action items	All	3:45 PM	15 mins

NEXT MEETING: Tuesday May 18, 2021 2:00 pm-4:00 pm