

## Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Stroke Care Committee

## **Meeting Agenda**

Date:	August 16, 2022				
Time:	1:00 pm- 2:30 pm				
Location:	Sacramento County EMS Agency				
	9616 Micron Ave. Suite 900 Conference Room 1				
	Sacramento, CA 95827				

Facilitator: Hernando Garzon, M.D.; EMS Agency Medical Director Brian Aiello, BA, EMT-P EMS Coordinator

Торіс	Presenter	Start Time	Length	
Welcome and Introductions:	Dr. Garzon	1:00 PM	5 min	
Approval of Minutes – February 15, 2022	Dr. Garzon	1:05 PM	5 min	
<ul> <li>Old Business:</li> <li>Update on Pediatric Stroke Management (how are pediatric strokes handled system wide)</li> <li>LVO Screening tool and discussion</li> </ul>	Dr. Garzon Dr. Mittal	1:10 PM	20 min	
New Business: •	Dr. Garzon 1:25 PM		10 min	
<ul><li>Data Review and Analysis:</li><li>Stroke Data</li></ul>	Dr. Garzon	1:35 PM	15 min	
<ul> <li>Case Presentations and Review:</li> <li>Kaiser Hospital North</li> <li>Kaiser Hospital South</li> <li>Methodist Hospital, Sacramento</li> <li>Sutter Medical Center, Sacramento</li> </ul>	Presenting Hospitals	1:50PM	30 min	
<b>Open Meeting Discussion Items:</b> Closing and recap of any action items	All	2:20 PM	5 mins	

NEXT MEETING: Tuesday, November 15, 2022, 1:00 pm-2:30 pm



Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Stroke Care Committee 2022 Case Presentation Rotation

Date:	2/15/2022	5/17/2022	8/16/2022	11/15/2022
KHN			X	
KHR				Х
KHS			X	
MGH	Х			
MHF		Х		
MHS		Х		
MSJ	Х			Х
SMCS			X	
SRMC	Х			Х
UCD		Х		

## **METHODIST Hospital: Presentation moved to August Meeting**

## **Current Stroke Liaisons:**

	Stroke Liaisons									
Contacts	KHN	KHR	KHS	MGH	MHF	MHS	MSJ	SMCS	SRMC	UCD
Primary	Cynthia Sinogui	Sonia Thompson, BSN, MSN, RN, CPHQ	Sherry Whitcomb, JD, MSN, RN CPHQ	Richard Otley, RN	Octavian Pintea, RN	Max Naximko, MSN, RN, SCRN	Irina Rebello	Kandis Dowd	Jennifer Bingham	Dawn Warner
Secondary	Jonathan Hartman MD					Anu Locricchio	Raveca Pintea	TBD	Patty McNamara	David Buettner