

## Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Stroke Care Committee

## Meeting Agenda

Date: February 15, 2022 Time: 2:00 pm- 4:00 pm

Location: Zoom Video Conference (link to be sent out)

Sacramento County EMS Agency

Facilitator: Hernando Garzon, M.D.; EMS Agency Medical Director

Brian Aiello, BA, EMT-P EMS Coordinator

Topic	Presenter	Start Time	Length
Welcome and Introductions:	Dr. Garzon	2:00 PM	5 mins
Agenda Review: Approval of Minutes – November 17, 2021	Dr. Garzon	2:05 PM	5 mins
Old Business:	Dr. Garzon	2:10 PM	0 mins
New Business:	Dr. Garzon	2:10 PM	30 mins
Data Review and Analysis:	Dr. Garzon	2:40 PM	20 mins
Case Presentations and Review:	Presenting Hospitals	3:00 PM	45 mins
Open Meeting Discussion Items: Closing and recap of any action items	All	3:45 PM	15 mins

NEXT MEETING: Tuesday May 17, 2022 2:00 pm-4:00 pm