

Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Stroke Care Committee

Meeting Agenda

Date: February 18, 2025 Time: 1:00 PM - 3:00 PM

Location: Sacramento County EMS Agency

9616 Micron Ave. Suite 900 Conference Room 1

Sacramento, CA 95827

Facilitator: Gregory Kann, M.D.; EMS Agency Medical Director

Topic	Presenter	Start Time	Length
Welcome and Introductions:	Dr. Kann	1:00 PM	5 min
Approval of Minutes • November 19, 2024	Dr. Kann	1:05 PM	5 min
Old Business: • Stroke COMPASS Update	Dr. Kann	1:10 PM	20 min
New Business: Policies to Review: • 2027 – Stroke Care Committee	Dr. Kann	1:30 PM	10 min
Data Review and Analysis:EMS Stroke DataHospital / EMS Comparison	Dr. Kann	1:40 PM	30 min
Case Presentations and Review: • Kaiser Hospital South • Mercy San Juan	Presenting Hospitals	2:10 PM	30 min
Round Table: Closing and recap of any action items	All	2:40 PM	20 min

NEXT MEETING: May 20, 2025, 1:00 pm-3:00 pm

Current Stroke Liaisons:

Stroke Liaisons										
Contacts	KHN	KHR	KHS	MGH	MHF	MHS	MSJ	SMCS	SRMC	UCD
Primary	Jason Murray	Michelle Arroyo	Sherry Whitcomb, JD, MSN, RN CPHQ	Emily Browne		Max Naximko, MSN, RN, SCRN	Irina Rebello	Kandis Dowd	Jennifer Bingham	Kimberly Brink
Secondary	Jonathan Hartman MD					Anu Locricchio	Richard Otley, RN	Chase Childress	Patty McNamara	Dawn Warner
							Heidi Hollingsworth			



Department of Health Services Emergency Medical Services Agency

Stroke Care Committee Case Presentation Rotations

Date:	2/18/2025	5/20/2025	8/19/2025	11/18/2025
KHN		X		
KHR		X		
KHS	X			
MGH			X	
MHF			X	
MHS				X
MSJ	X			
SMCS			X	
SRMC				X
UCD		X		